Fredag :) Fortsatt ingen baby å se..

38 ukers bildet :)

Heisann alle sammen :)

Jeg har fortsatt ikke født enda! Hehe! Jeg har et håp hver eneste gang jeg kjenner at kynnerne kommer, men det går over hver eneste gang.. Lille Josefine kommer nok ikke før første uken etter terminen min, altså jeg tror ikke hun kommer før om to uker :) Det er rart å tenke på at vi skal få ei lita jente i hus om kanskje en, to eller tre uker :D Jeg gleder meg veldig, men ventetiden er så lang..

I kveld skal jeg rett og slett trøkke trynet fullt av gele og sjokoladepudding har jeg bestemt meg for! Bare ligge på sofaen med Idol på tven og kjæresten i armkroken :) En perfekt fredagskveld nå som jeg er så sliten og tung :) Man gjør det beste ut av det man har :)

Sorry at bloggen er så kjedelig å lese for tiden, men det skjer ikke så mye.. Jeg bare ruger :p

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det ei lita jente :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits