Omvisning på fødeavdelingen og fødselplan :)

Som jeg har skrevet før har jeg hatt en del tanker om vannfødsel :) For å få litt mer info om dette ringte jeg til fødeavdelingen for å få en omvisning :) Jeg tok med meg mamma opp på sykehuset i går, noe jeg tror hun synes var veldig hyggelig :) Vi fikk en omvisning på barsel først, men jeg lærte ikke stort der i går fordi jeg lå der i over en uke med sønnen vår ;) Ganske godt kjent kan man si! Men på fødeavdelingen fikk jeg noen nyttige svar på spørsmålene mine :) Jeg fikk vite at det var badekar på hvert eneste føderom, så sjansen for at jeg ikke skal få et badekar var veldig liten :) Det eneste som var litt dumt var at det ikke fantes mulighet for å få lystgass i badekaret, noe som har gjort at jeg har revurdert å føde i badekar :)

Fødeplanen har endret seg litt siden i går :) Det blir altså ingen fødsel i vann da :) Hvis jeg kan få det akkurat som jeg vil har jeg lyst å ligge i badekaret før riene blir så vonde at jeg ikke greier å konsentrere meg. Da vil jeg har lystgass :) Jeg er veldig fristet til å si at jordmora skal nekte meg epidural, men det er litt skummelt. Det er skummelt fordi jeg vet hvor vondt dette er..

Tusen takk for alle de koselige og nyttige kommentarene jeg fikk om vannfødsel!

- K

Én kommentar

stine og wilhelm

13.02.2013 kl.19:18

Kan jo hende vann lindrer såppas att du slipper lystgass? Kanskje det itte gjør så vondt med fødsel nr to i forhold til første? Dessuten så kan du jo gå oppat fra vannet om det ikke var noe særlig, å da ha du jo tilgang på lystgass:-) høres og ser så spennende ut med vannfødsel. Hadde jeg rukket hadde jeg nok vurdert med guttungen, men han ble det styrtfødsel så da var det nok med å holde gilde til man kom fram på Føden:-P spennende å se hva det blir til for deg:-) lykke til iallefall! Kanskje du klarer deg uten noe smertelindring oxo??:-)

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det ei lita jente :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits