Legebesøk og sykehusbesøk

Nå begynner det virkelig å gå fort fremover her :) Ukene har ikke flydd så altfor fort den siste tiden, men det er faktisk bare to uker igjen til termin :) Den siste tiden har jeg slitt mye med vonde kynnere, følt meg helt utslitt og sover veldig dårlig. Jeg har klart meg sånn fysisk veldig bra i dette svangerskapet synes jeg, ihvertfall i forholdet til sist svangerskap. Det er mange plager jeg har sluppet unna, men nå kjenner jeg at det begynner å dra seg til..

Siden det bare er to uker igjen til termin, og jeg har vært så utslitt den siste tiden dro vi til legen i dag :) Kan vel ikke si jeg blei veldig klok hos legen, kanskje mer forvirra enn noe annet. Etter å ha tatt noen prøver av urinet mitt og blodet mitt fikk jeg bare en henvisning i hånda og fikk beskjed om at jeg måtte komme meg på sykehuset. Tårene trengte seg på ganske fort fordi jeg fikk totalt flashback fra forrige svangerskap. Med sønnen vår hadde jeg svangerskapsforgiftning og måtte legges inn tre ganger før jeg endelig blei satt i gang på termin. Det var veldig slitsomt, ihvertfall metalt, å skulle bli lagt inn for så å bli sendt hjem så mange ganger. Denne gangen ville jeg slippe å bli satt i gang! Etter flere tester av alle slag fikk jeg endelig beskreftet at jeg så langt i fra hadde noen tegn på svangeskapsforgiftning, men at jeg heller måtte slappe mere av og sove det jeg kunne :) Det var både betryggende og deilig :)


38 uker og 1 dag på vei :)

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen etter en lang tur med hunden vår, og her har jeg tenkt til å ta det helt med ro :) Planen er å ta meg en kopp te etterpå, se på tv og kanskje sovne på sofaen :) I stedet for å være utålmodig og stressa, skal jeg heller prøve å ta det helt med ro og faktisk prøve å nyte de siste ukene jeg har igjen :) Sykehusbesøket i dag ga meg en liten støkk kan man si ;)

Sist men ikke minst vil jeg gratulere ei annen blogger jeg har lest en stund som fikk ei nydelig jente i går :D Endelig kom hun! Gratulerer Ida med lille Inez <3

Hvordan har deres dag vært? :)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det ei lita jente :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits