God morgen : Frokosttips :)

God morgen alle sammen :D Jeg har ikke blogget i helgen, fordi jeg har vært så utrolig sliten.. Dette svangerskapet begynner å ta på kjenner jeg! I dag skal jeg prøve å få meg en legetime, for å sjekke om det har skjedd noe etter alle sammentrekningene/kynnerne jeg har hatt den siste tiden. Jeg kommer nok til å blogge om det seinere i dag ;) Helgen var kjempe fin forresten :) Vi koset oss med både venner og familie, og masse kake på søndagen! Go morsdag i går alle mødre der ute <3

Før vi drar i barnehagen har jeg har et frokosttips til dere ;) Det er super enkelt hvis man vil ha noe nybakt til frokost, men ikke orker å vente på rundstykker eller brød :) Scones!

Oppskrift fra Tine.no :)

  • 4 dl sammalt hvete, grov (evt. fin)
  • 4 dl hvetemel (ca.)
  • 1 ts salt
  • 6 ts bakepulver
  • 1 beger TINE Kesam Mager (300 g)
  • 1 dl vann

 

1. Sett stekeovnen på 250 °C. Denne oppskriften gir 8 store biter.

2. Bland det tørre og tilsett Kesam og vann. Rør sammen til en deig, gjerne i kjøkkenmaskin. Del deigen i to deler. Lag flate, runde leiver/kaker, ca. 15 cm i diameter.

3. Legg dem på bakepapir eller smurt stekeplate. Skjær et kryss i hver kake med en spiss kniv før du steker dem, ca. 10 minutter. Bryt dem fra hverandre og server gjerne med ost på.

Ha en fortsatt fin morgen dere!

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det ei lita jente :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits