Dette har vært en slapp dag det!

Det har vært en "sånn" dag i dag.. Jonathan våknet grytidlig, vi kunne nesten ikke tro hvor mye klokka var når han var klar for å stå opp! Min herlige mann lot meg sove litt lengre, men det endte opp med at jeg sto opp etter en time fordi Josefine i magen hadde bestemt seg for å stå opp hun og ;) Typisk! Dette gjorde at dagen vår har gått litt tregt i dag, alle har vært litt slitne i dag..

Til og med Cæsar har vært slapp i dag ;)

Jeg har ikke bare sitti på rumpa mi i hele dag da ;) Vi har hatt kjempe koselig kaffe og vaffel besøk av en fra jobben min :) Etter å vært borte fra jobben så lenge har det vært rart å ikke se alle de koselige menneskene der, så det var kjempe hyggelig med besøk i dag :) Morsomt å høre noen gode historier igjen ;) Nå i kveld har vi også hatt koselig besøk av svigermor og spist pizza ;)

Her vokser det og gror ihvertfall <3 20 dager igjen til termin <3

Nå skal jeg gjøre noe så kjedelig som å se litt på tv og spise isbiter :p Kanskje ikke så spennende, men denne dagen er bare så slapp at det skal ikke skje så mye mer i dag ;) Det er jo lov det og!

Håper dere har hatt en kjempe fin dag i dag ihvertfall ;)

- K

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det ei lita jente :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits