Ultralyd og litt mer baby shopping :)

Dette har vært en herlig dag, rett og slett :) Det er deilig når man har noen skikkelig gode dager :) Vi har vært på ultralyd å vært så heldige å se den lille datteren vår igjen :D Hun var ikke veldig villig til å vise det lille ansiktet sitt, men jordmoren fikk knipset er bilde :) Et litt spesielt bilde men.. Jeg håper ikke vi får se det ansiktet der så ofte når hun kommer ut, hun ser ganske sinna ut! Hehe ;)

Josefine øverst - Storebror Jonathan nederst :) Omtrent i samme uke :) 35 :)

Etter ultralyden tok vi oss en tur på BarnasHus egentlig bare for å kikke :) Men vi endte opp med å ta med et par ting vi kunne krysse av på Kjøpelista vår :) Nytt trekk til vogna hennes, sengekant til sprinkelsenga, og en ammepute :) Alt i rosa selvfølgelig ;)

Jonathan blei henta litt tidligere i dag, og det tror jeg han trengte :) Han var ganske sliten etter barnehagen i dag stakkars.. Han gikk rett bort i stolen sin, spurte etter flaska og ville se på Knerten :) Til og med da onkel Anders kom på besøk orket han nesten ikke å snu på hodet. Og etter middagen ville han kose puta si, god og mett etter favoritt middagen sin - Pappas spagetti :) I morgen skal han sette inn dren i ørene igjen, så han trenger litt hvile :)Nå sitter jeg å koser meg med litt blogglesning, mens gutta Krutt spiller Battelfield eller noe :p Tror det blir tidlig natta på meg i dag også, jeg er ganske sliten :)

Hvordan har torsdagen vært for dere i dag?

- K

 

5 kommentarer

19 år og mamma og Gravid

24.01.2013 kl.20:15

p gleder meg til og få opp sengen i helgen :D skal kjøpe samme senga som deg :D

LINDA JOHNSEN

24.01.2013 kl.20:19

så kosleig da

Karoline Grimsø

24.01.2013 kl.20:33

19 år og mamma og Gravid: Det er så koselig med forberedelser <3 Den senga er kjempe fin! Kos deg med forberedelser til helgen ;)

Karoline Grimsø

24.01.2013 kl.20:33

LINDA JOHNSEN: Takk <3

Karianne Benestveit

24.01.2013 kl.21:16

Godt å se at det ikke bare er meg som har brukt litt penger på rosa klär i dag ! :-)) Helt nydelige 3D bilder! Har fått time den 29. så gleder meg til å se hvordan tulla ser ut :-)

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits