Shoppet litt til barna i dag :)

I dag har jeg egentlig koset meg veldig :) Det var deilig å komme seg ut av huset, bort fra oppussing og andre husmorsysler, og rett og slett ta meg en tur til byen :) Som jeg skrev i går så trenger vi en del utstyr og klær til datteren vår, så jeg tok sjansen mens jeg var i byen til å kjøpe litt babytøy :) Egentlig hadde jeg bestemt meg for å kjøpe alt jeg trengte fra Newbie kolleksjonen til Kapphal, men da jeg sto i butikken slo gnienpeisen i meg til.. Det blei heller den del klær på salg til både Josefine i magen og Jonathan :)

Til Josefine blei det disse plaggene :)Alt fra Cubus :) og alle plaggene kostet fra 29-49 kr hver :)


Alt fra H&M :) og kostet fra 99-129 :)

Til Jonathan blei det disse plaggene :)

Alt fra H&M :)

Det var masse fine gravideklær både til ordinær pris og på salg, men jeg fikk ikke meg til å kjøpe noe mer mammaklær nå (selvom jeg ikke får på meg annet enn joggis og tights) som jeg straks er 35 uker på vei. Tenk det da, 5 uker igjen av svangerskapet! Det er utrolig rart å tenke på, men det skal blei veldig koselig å bli mamma igjen :)

Har dere hatt en fin dag?

- K

 

4 kommentarer

Så mange søte og fine plagg:-)

Karoline Grimsø

23.01.2013 kl.21:22

€Malene: Det syntes jeg og :) Det blei mye basic, men litt dyrere plagg får vi heller ønske oss :)

19 år og mamma og Gravid

23.01.2013 kl.22:15

Mye fint da :D

Karoline Grimsø

24.01.2013 kl.01:18

19 år og mamma og Gravid: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits