Trøtt..

Jeg er så utrolig trøtt akkurat nå.. Det blei ikke så veldig mye søvn i natt fordi vi måtte ligge i stua etter at min mann begynte på soverommet vårt allerede i går kveld! Hele sengen vår er full av ting og tang som vi må sortere og rydde opp i idag.. Kroppen min har begynt å vende seg til å få lite søvn i løpet av de siste ukene, men jeg er avhengig av å ligge godt i senga mi pågrunn av ryggen og den store magen.. Men når man har barn må man bare bite i det sure eple å stå opp uansett om man vil eller ikke ;)


Det var ikke bare jeg som var trøtt til morrans i dag! Se på han kosegutten her da ;)

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen med dyna og kaffen, mens jeg koser meg med litt inspo til hjemme vårt :) Det finnes så mange flinke og kreative bloggere der ute som man kan stjele litt ideer fra ;) Straks må jeg hoppe i dusjen og ordne meg, så jeg får kose meg mens jeg kan :)

Håper dere går en super fin dag ;)

- K

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits