Pusser opp til jenta vår kommer :)

Jeg vet det er lenge siden jeg har skrevet igjen, jeg er har vært utrolig dårlig på det en stund nå.. Problemet mitt er at jeg har en data som ikke er veldig villig samarbeide og et kamera som mangler lader.. Kommer ikke så langt med det. Motivasjonen går rett i kjelleren de gangene jeg faktisk synes det hadde vært hyggelig å blogge! Men her kommer ihvertfall en liten update, med bilder fra mobilen da :)

Min kjære mor og far har vært så utrolig greie å hjulpet oss med å pusse opp gangen vår nede og jenterommet til babyen i magen :) Mens mannen min har fikset bilen dems, har de malt, satt på lister og lagt helt nytt gulv i både gangen og på barnerommet :) Det ser utrolig flott ut nå! Samtidig som mamma og pappa har vært her, har vi også hatt besøk av to snekkere som har lagt nytt gulv i stua og nytt tak i gangen :) Det blei så bra!

Dere får overse de smålinselusa som har lurt seg inn her, som plasten ved peisen og fotballen å sånt!

Stua vår <3 Her ser dere det nye fine gulvet vårt <3

Gangen vår <3 Det øverste bildet er av vingfanget vårt :)

Vi har fortsatt litt igjen å gjøre.. Sånn som soverommet vårt, men det kommer seg sakte men sikkert :) Vi skal da rekke det før den lille jenta vår kommer :)

Nå skal jeg ned igjen å fortsette :) Jeg skal prøve å bli flinkere å blogge fremover, det er jo tross alt litt hyggelig å blogge de siste ukene av graviditeten min :) 5 uker igjen!! Johei!

- K

 

2 kommentarer

Lite hi

21.01.2013 kl.23:05

Artig å se bilder fra hjemmet deres :) Kjempekoselig stemning hos dere.

Ha en fin kveld:)

Klem fra Lite hi

Sandra Jeanette

22.01.2013 kl.22:53

Kjempekoselig!

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits