Midlertidig svar på fostervannsprøve

Det er mange tanker rundt dette svangerskapet. Det kan høres sikkert veldig rart ut, men jeg må hele tiden minne meg selv på at det er en liten baby i magen min :)  Det er vanskelig å se for seg at det faktisk kommer en helt frisk liten jente ut, som vi bare kan ta med oss hjem etter et par dager. For meg virker det helt surrealistisk. Bare det å kanskje ha sjansen til å amme er rart å tenke på. Alle rundt oss sier hele tiden til oss at " dette går bra" og "hva er sannsynligheten for at det skal se igjen?", men det er ikke så lett å tenke sånn når man står oppi det selv. Å tenke positivt føler jeg ofte er litt oppskrytt, fordi det hjelper ikke hvis det går galt. "Huset ditt har brent ned, kona di har gått fra deg og du har mista jobben - MEN TENK POSITIVT!" Nå høres jeg heelt sikkert pessimist ut, men jeg vil heller "forberede" meg på det verste og håpe på det beste :)

I dag fikk vi et midlertidig svar fra Oslo, og på en måte var det en lettelse å høre selvom det ikke var akkurat det svaret vi ventet på. De "vanlige" fostervannsprøvene var normale, altså har jeg så langt ei frisk jente i magen :) Om den lille jenta vår har samme kromosomfeil som sønnen vår, har vi enda ikke fått svar på.

Jeg vurderer å fortsette å blogge regelmessig, sånn som jeg gjorde før :) Det hjelper ofte å skrive, og det er kjempe hyggelig å få så mange koselige kommentarer <3

Håper dere har en fortsatt fin mandag :)

Klem fra Karoline :)

2 kommentarer

@nita

02.10.2012 kl.16:31

Er ikke noe rart at du går å tenker så mye på dette. Synes det er bra at du deler, det er nok til god hjelp også. Vi krysser det vi kan krysse og håper det beste♥ Masse lykke til til dere alle♥ Klem:)

Madelen Kristoffersen Johnsen

03.10.2012 kl.01:27

Jeg synes faktisk det er MYE bedre å være forberedt på at noe faktisk kan skje istede for å leve i skyene å tro at alt er ment for å gå bra hele tiden.

Ting går dessverre galt noen ganger, og man vet aldri om det går galt med seg selv.

Høres kanskje pessimistisk ut, men jeg er slettes ikke en pessimist, jeg er en Realist.

Skjønner tankegangen din iallefall, og håper for all del at alt er vel denne gangen! :)

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits