Vi har en spennende uke foran oss!

For tre uker siden var vi i Oslo for å ta en fostervannsprøve. Selvom prøven tok knappe 5 minutter, var det noe av det tyngste jeg har gjort. Det føltes ihvertfall sånn. Nå har det altså gått to uker, og vi vet at vi får svar til uken. Hvilken dag vi får svar, det vet vi ikke. Jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig til å få svaret, fordi jeg er redd det ikke er det vi håper på. Kanskje det bare er oppi hodet mitt, men jeg greier ikke få den tanken ut av hodet. Sånn helt ærlig vet jeg ikke hva jeg kommer til å tenke eller føle hvis vi ikke får det svaret vi håper på.

Gutt eller jente?

Vi skal også på en ultralyd til uken, den ultrayden alle gravide kvinner får i uke 18 :) Ultralyder i dette svangerskapet er veldig skumle, jeg er redd de skal vise oss at noe ikke er som det skal. Men på denne ultralyden skal jeg prøve så hardt jeg kan å tenke positivt :D Vi kan jo få vite kjønnet <3

Ønsk oss lykke til <3

Klem Karoline :)

5 kommentarer

Lykketil :)

Karoline Grimsø

24.09.2012 kl.00:49

Henriette: Tusen takk :D

Mai-Lovise Tufte

24.09.2012 kl.08:38

Jeg skal være helt ærlig, jeg hadde kjempe kjempe lyst på jente, jeg sa at det ikke spilte noen rolle, men jeg ville virkelig ha jente. Og da vi var på ultralyden og fikk høre at det skulle bli gutt ble jeg kjempe lei meg. Jeg spurte " er du heeeelt sikker? " og det var hun. Var ikke tvil eller snakk om noe jente der. Begynte å gråte da jeg kom hjem og var helt fra meg. Etter litt tid har jeg innsett at det er barnet ditt det er snakk om, og ikke sønnen eller dattra. Og da spillte det ikke noen rolle hvilket kjønn det ble. Jeg elsker lille gullet i magen og gleder meg til å møte han! Håper han bare velger å komme ut snart da vi har nådd termin idag :)

Sandra Jeanette

24.09.2012 kl.12:32

Lykke til! Håper alt står bra til og at dere får de svarene dere håper på! :)

Karoline Grimsø

30.09.2012 kl.00:08

Mai: Alle jenter vil vel ha sin egen lille datter :) Jeg har en venninne som faktisk ønsker seg gutt og skal ha en nå, men jeg tror de fleste jenter innerst inne ønske å oppleve å få en datter :) Vi har en sønn fra før av så jeg ønsket meg en jente fordi jeg aldri har opplevd det før :) Men da vi skulle ha sønnen vår var det ikke så viktig, men da trodde jeg heller ikke det blei en jente :P Så bloggen din forresten ;) Utrolig koselig med alle bildene fra fødselen og fra svangerskapet :D Legger deg til som venn jeg!

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits