Fremskritt på soverommet + gangen :)

Jeg er så stolt over guttaboys i dag :D Nå er 80 % av det stygge belegget vi hadde på soverommet vårt borte vekk! Jippi! Det er utrolig hva litt laminat kan gjøre med et rom :) Nå er det bare resten av gulvet, panel på veggene og lister igjen, så kan vi flytte inn :)

Åhh! Gleder meg til å flytte inn på dette rommet :) Det skal bli deilig å bytte til et rom som faktisk har plass til mer enn sengen vår ;)

Min flinke ektemann og forloveren hans sto på for å legge ferdig gulvet i gangen før kvelden var omme :) Jeg kommer ikke over hvor bra dette blei, og bedre skal det bli :DHar dere oppussingsprosjekter på gang ?

Klem fra Karoline <3

4 kommentarer

Gleder meg til å se når det er helt ferdig:)

Sandra Jeanette

23.09.2012 kl.23:54

Gleder meg til å se før og etterbilder :)

Jeg har ikke noe å pusse opp siden jeg ikke eier noe eget, dessverre.

Karoline Grimsø

24.09.2012 kl.00:17

€Malene: Gleder meg til å vise dere :)

Karoline Grimsø

24.09.2012 kl.00:20

Sandra Jeanette: Det finnes mange måter å pusse opp på uten å gjøre noe "ulovlig" ;) Henge opp bilder, sette opp hyller, gardiner osv :)

Skriv en ny kommentar

Karoline Grimsø

Karoline Grimsø

24, Nøtterøy

Dette en min blogg! Jeg og mannen min har vært sammen siden var var 2005, og i løpet av disse årene har det skjedd mye :) Vi fikk en sønn i 2009, kjøpte hus i 2011, giftet oss juni 2012 og i februar 2013 kommer det en liten en til :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits