For lenge siden sist!

Heisann, igjen! Lenge siden sist! Det har skjedd to store ting siden jeg blogget sist (i juni...) - vi har giftet oss og vi har blitt gravide :D

Det er rart hvordan et papir kan gjøre så mye for to mennesker :) Jeg elsker å være gift, det er helt fantastisk! Hva skjer med alle vitsene om at ekteskapet er som et fangenskap osv.? Uenig! Koser meg som kone jeg... :) Ihvertfall nå som vi venter en til :)

Det er veldig spesielt å være gravid denne gangen. Jeg føler at jeg har blitt "blessed", som man sier på engelsk :) Det har gått dårlig et par ganger og Jonathan endte opp med å ha en kromosonfeil - ikke at han er noe mindre herlig eller god, han har bare fått en tyngre start en andre barn på sin alder :) I dette svangerskapet tar jeg en dag av gangen og tar ingenting forgitt. Det som kan sjekkes, blir sjekket! Jeg er lettet som hver dag og uke som går :)

Ellers skjer det ikke så mye :) Vi driver å pusser opp og rydder til den lille jenta eller gutten vår kommer, men det tar sin tid :) Vi har aldri vært de raskeste i verden, spesielt ikke nå som vi vet at vi har fem månder på oss :) Kanskje jeg legger ut noen bilder når vi har kommet litt lengre? :)

Håper dere har det fint :) Kanskje vi blogges senere!

Klem fra Karoline :)

 

 

5 kommentarer

basland

19.09.2012 kl.20:11

så fin du er <3 kommentere tilbake ?

sthea

19.09.2012 kl.20:12

Pen :)

KAROLINE MED K<3

19.09.2012 kl.20:31

sthea: Tusen takk det samme :) Ha en fortsatt fin kveld :D

KAROLINE MED K<3

19.09.2012 kl.20:31

basland: Tusen takk, veldig hyggelig sagt :) Elsker bloggen din!
det var på tide å blogge igjen ja ;) kjempe søt og fin mage! lykke til!

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

24, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits