Utdrikkingslaget mitt :D MASSE BILDER!Trøtt i trynet som jeg var blei jeg hentet rundt åtte tiden hjemme av mine bestevenner :) Jeg fikk en øl i hånda, fikk beskjed om å pakke en bag og så var det på med bind for øynene ;)

Dette er da var jeg blei hentet i <3 En traktor forloveren min hadde fått en gammel kjenning fra den tiden hun var bondekjerring til å kjøre ;) Siden jeg ikke kjente fyren tenkte jeg at dett blir tidenes kleineste kjøretur, men bønder er koselige de og ;)

 

Det bar videre til mamman til forloveren min, hvor det blei servert øl (selvfølgelig) og frokost :) Det hang også nakene menn og kvinner rundt omring, så det var mye godt å se på der også ;)

Etter frokosten blei jeg tatt med på en liten kjøretur opp til Tønsbergs mest kjente skjønnhetssalong hvor jeg fikk verdens herligste massasje <3 Sjokolademassasje for å være her korrekt! Jeg tror jeg sovnet to ganger under behandlingen, det var som å være i himmelen!

Etter behandlingen bar det hjem til mor igjen, hvor jeg endelig fikk lov til å ordne meg :) Da krigsmalingen og buksa var på begynte utdrikkingslaget for fullt! Jentene hadde vært flinke å leid en buss til oss, veldig lurt tenkt og utrolig deilig!Første post var Teie Torv :) Der fikk jeg tildelt et julenissekostyme og en søplesekk med godisposer som jeg måtte levere til både barn og de over 60 år :) Det var mange barn som så veldig forvirret ut da jeg kom bort :pVi var så heldige å oppleve at busssjåføren vår krasjet med en annen bil, så det tok sin tid før vi kom oss videre ;) I mellomtiden møtte vi en annen morsom kar, som var så heldig å være klovn for en dag :)Da skademeldingen omsider var skrevet, var det ut på veien igjen ;) Destinasjon Hortenkjøpesenter :) Siden budsjettet var litt skralt fant de ut at dette var den beste måten for meg å bidra på - tigger fra Romania :)

Denne koselige mannen ga meg faktisk en hundrelapp :D Han sa det var bursdagen hans, så han ville være litt extra snill ;) Og alle som ga over 100-lappen fikk en påfølgende klem :D

Jeg klarte selvfølgelig oppgaven med glans, og vi måtte avslutte ganske raskt ;) Det var like før jeg robbet hele Horten med det triste ansiktet mitt og det norsk-rumenske skiltet mitt ;) 450 kr på et kvarter er ganske bra, kanskje det er det jeg skal bli når jeg blir stor?

Bussturen må vel være noe av det beste med hele dagen :D Vi sang, vi drakk (jeg for det meste), jentene hadde laget quiz og stemningen var på topp :D Creds til min høygravide forlover som hold ut selv med bekkenløsning og andre plager ;)

Hadde ikke Charlotte vært gravid, hadde hun forlengst vært nederst i denne flaska ;)

Denne oppgaven må vel være dagens latterkule! Da jeg fikk beskjed om å kle meg ned til trusa, og ta på meg dette antrekket holdt jeg på å dø! Det var på Ringshaug Camping min geniale opptreden fant sted :) Det var nok mange som la veldig godt merke til Kakemonstertrusa mi med utsaget " Cookie-time", da jeg danset Hulahula meets BigBlackWoman - rutinen min <3

Oppgaven klarte jeg igjen med glans, og mer øl ble det ;)

Av en eller annen grunn er det ingen som har tatt bilde av den nest siste oppgaven min - vaske bilder i undertøyet på Tønsbergs mest populære bensinstasjon :D Yej! Hvis dere har sett  "One Night at McCools", vet dere akkurat hvordan dette gikk ned ;)

Det sløve blikket var påklistret og ølen hadde forlengst nådd hodet mitt da jeg skulle ut i min siste utfordning ;) Altså å forkynne Guds ord :) Jeg tror jeg synes denne var den veste av dem alle, fordi jeg visste overhodet ikke hva jeg skulle gjøre. Det blei mye "Jesus LEVER" og "Halleluja" :)  Jeg prøvde meg på en liten "Oh Happy Day", men sluttet fort da jeg fikk altfor mange øyne på meg :) Men oppgaven var godkjent!

Etter mange timer i bussen fikk vi endelig litt mat i magen, på den fantastiske resturanten Tønsberg Pizza ;) Så bar det hjem til pappan til Langemyr-jentene for å forse litt :D

Endelig kunne jeg pynte meg litt, etter mange timer med svette kostymer og Zalovann! Stemningen var fortsatt på topp og vi festet videre :D

Kveldens leker var noe av den skrudde typen! Har dere noen gang lekt "Sett halen på grisen"? Dette var en mer voksen type - "Sett penisen på Nikolai" ;) Utrolig nok var det jeg som kom nærmest målet :D

En av mine bestevenninner hadde tatt med sumobryterdrakter som bare måtte testes ut :D Det anbefalles ikke å være full når man tester ut disse ;) Det vil bildene bevise ;)

Festen gikk videre, og de obligatoriske drikkelekene dukket opp ;) "Aldri, Aldri" hadde selvfølgelig hedersplassen i våre hjerter! Stakkars Live og Fredrik ( som er søsken) fikk kanskje vite mer om hverandres sexliv enn de egentlig ville :p

Så var vi på vei til byen for å danse inn i nattens gode timer :D Party Party!! 

Kvelden ble avsluttet med at ingen hadde tenkt på hvordan jeg skulle komme meg hjem, jeg var jo uten penger, mobil og kort, det endte med at jeg måtte ta Mastercardet til venninna mi :p Johei!

Takk for en fantastisk dag jenter :D:D

- K

2 kommentarer

Sandra Jeanette

12.06.2012 kl.00:06

Haha! Så utrolig morsomt sånn virker, kjenner veldig få som faktisk har gifta seg, og de jeg vet om var jeg definitivt for ung til å delta på slike leker. Men det virker jo utrolig flaut for bruden også da! :p Liker at de ikke hadde tenk på hvordan du skulle komme hjem igjen XD

KAROLINE MED K<3

12.06.2012 kl.01:14

Sandra Jeanette: Det var utrolig morro, men noe flaut synes jeg faktisk ikke det var :p Jeg var fastbestemt på at jeg skulle fullføre alle oppgavene, og det med glans :D Man kan ikke være kjip på sitt eget utdrikkingslag, det er jo halve morroa å drite seg ut ;)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

24, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits