9 dager igjen til bryllupet! Noen tips om brudekjolekjøp ;)

For akkurat et år siden satt jeg og Nikolai i stua til mormor og bestefar og snakket om bryllup. Vi hadde gått gjennom mye det siste året, mye vi aldri i verden trodde vi skulle oppleve. Vi hadde fått vite at sønnen vår hadde en kromosomfeil, og livet vårt var nesten snudd på hodet. Men vi kom oss igjennom den vonde og vanskelige tiden, og vi var fortsatt sammen :) Før dette var ekteskap noe som kom til å skje i fremtiden "en gang", men etter det siste året visste vi at tiden var inne :)

Etter kaffen hos mine besteforeldre dro vi Tønsberg og Nøtterøy rundt for å finne et sted hvor bryllupet vårt skulle være :) Vi var i gang! Måndene gikk, det blei mye sparing og store avgjørelser blei tatt. På Høsten kjøpte vi vårt første hus på "bygda" på Nøtterøy :) Nå står vi her, en uke unna bryllupet vårt - snart mann og kone :)

Det begynner å nærme seg med storm skritt :D Det er forseint å ha panikk nå, brikkene begynner å falle på plass. Nå begynner jeg faktisk å glede meg til bryllupet, det har jeg ikke kunnet gjort på noen månder :) Panikken har tatt fullstendelig overhånd!

 

Kjolen min er på vei <3Dette er brudekjole nummer to :) Siden den første brudekjolen er så utrolig stor, blir det vanskelig å slå seg løs på kvelden ;) Den er kjøpt gjennom en amerikansk side, som er helt genial! Light in the box <3 Jeg kan ikke legge ut bilde av den første brudekjolen min, fordi den skal jo ikke Nikolai se ;) Men det blir nok noen bilder av den på bloggen senere ;) 

Et tips til alle bruder der ute - kjøp brude kjole på nettet :D

Jeg har hatt kjempe god erfaring med det, og har ikke angret et sekund! Men sjekk ut siden før du kjøper kjolen ;) Det er mange der ute som bare er ute etter pengene dine og det er mange der ute som absolutt ikke er flinke til å sy.

Et annet tips er å ta deg tid til å dra rundt på brudesalonger å nyt alle kjolene du kan prøve, det er såå bare fine kjoler der ute! Brudekjolen er kronen på bryllupet, så det er viktig å finne den type kjole som passer deg og som er "the one" :) Finn din kjole type før du kjøper på nett :)

Hipp Hurra! På lørdag er det en uke igjen :D

Forresten, utrolig koselig med velkomskommentarer <3

Godkveld godtfolk ;)

- K

4 kommentarer

malene

07.06.2012 kl.23:14

for en utrolig nydelig brudekjole. håper du får et perfekt og nydelig bryllup.

Sandra Jeanette

08.06.2012 kl.13:31

Ooohh!! kjempefin second dress! x) Det må da være litt skummelt å bestille på nett, tenk om de nikke skulle passe når den kommer?

KAROLINE MED K<3

11.06.2012 kl.19:42

Sandra Jeanette: Den passet ikke, men jeg får ei som er veldig flink til å sy den inn :)

KAROLINE MED K<3

11.06.2012 kl.19:42

malene: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

24, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits