27/11

Nå kan jeg faktisk ha håret i hestehale! Små gleder <3

Første søndagen i advent er kommet til en ende, nå er det bare tre søndager igjen til jul :) Herregud så fort tiden flyr! Vi fikk aldri tent noe lys her hjemme, fordi stearinlysa jeg hadde kjøpt hadde smeltet.. I morgen har jeg bestemt meg for å invitere julestemninga inn - vaske og pynte :) Jippi!

Som jeg skrev i går skulle jeg være på leiting etter et loppemarked i dag, og jeg fant, jeg fant :) På Eik like ved Tønsberg har de faktisk loppemarked hver eneste helg! Det var mye som hadde potensiale der, men det blei bare en benk :) Jeg har letet etter en benk til å ha sammen med spisestuen vår, så i dag fant jeg en gammel hagebenk som jeg tenker å pusse opp :) Bilde kommer!

I morgen er det nye uke og en ny arbeidsdag :) Så nå burde jeg hoppe i seng!

Håper alle har hatt en fin søndagskveld :)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits