Ro og stillhet er gull

Hallo i natta! Det blir lissom til at jeg alltid blogger seint på kvelden, fordi det er da jeg får mest ro :)  Det er alltid veldig rolig her i helgene, rart hvordan vi fungerer. Alle luller seg lissom inn i hi i helga, for å lade opp til enda en hektisk uke! Jeg har jobbehelg denne helga, men det er noe med helga som gjør at kroppen og hodet bare vet at det er tid for avslapning :)

Gutta mine <3

Jonathan er ikke helt i slaget denne helga så han trenger litt extra :) Stakkars lille gutten vår har vært gjennom mye sykdom i det siste (omgangssyken to ganger og feber ) og alle vet hvordan det kan ta på, spesielt i en liten kropp.  Jeg håper litt varm melk med kamferdrops og masse kos gjør susen :) Dette blir nok en lang natt, men jeg har all tid i verden :)I morgen håper jeg at det er et loppemarked i nærheten :) Vi skal jo snart flytte inn i huset vårt (OMG) og jeg har så utrolig mange ideer :) Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor folk gir bort tingene sine til loppiser, det er jo så mye fint de gir bort! Men en annens søppel, er en annens skatt <3 Jeg er på leting etter hyller, rammer og en slagbenk ( fått litt inspo fra mamma) :)

Nå skal jeg fortsette å se på at Sylvester Stallone bringer evig fred og redder verden fra alt vondt ;)

Håper alle har fått en go start på helga ;)

- K

4 kommentarer

Godt å ha litt fred og ro:-) Fine bilder!

Veronica ♛

27.11.2011 kl.11:55

koslige bilder, god arbeidshelg til deg :)

Gleder meg til å sjå om du finner loppemarked, og noken nye skatter ;)

Live

27.11.2011 kl.12:25

Å jeg savner deg <3 Gleder meg til å komme hjem nå! Kanskje vi kan dra på loppis sammen i jula? så kan jeg finne noen småting til den nye leiligheten vår :)

Mamma

28.11.2011 kl.08:01

Uff stakkar lille Jonathansen vår. Ikke greit å være så mye syk. Godt å ha mamma og pappa som passer så godt på :-) Blir spennende å se hva du finner på loppis :-)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits