En periode i livet jeg aldri vil glemme, men jeg nå kan legge bak meg

Livet er veldig godt, og må aldri bli tatt for gitt :) Nå som brikkene i livet mitt endelig faller på plass, kan jeg tenke tilbake på den vonde tiden som jeg har bak meg som en erfaring og en viktig læring jeg aldri ville vært foruten.

Svangerskapet mitt, barseltiden og det første året som mamma føltes som en uendelig lang oppoverbakke. Permisjonstiden min ble ødelagt av sykdom og dårlige nyheter. Til tider visste jeg ikke om den noen gang kom til å ta slutt og selve livet blei veldig hardt å komme seg gjennom. Jeg husker at jeg gruet meg til å legge meg, fordi jeg visste at en ny dag kom bare åtte timer senere. Vanlige gjøremål som rydding og vasking blei et så stort tiltak at søpla bare ble stående og jeg brukte alle unnskyldinger for at folk ikke skulle komme på besøk. Mamma og pappa måtte etterhvert komme hver fredag å vaske hos meg. Når det blei for tungt blei jeg så sinna på meg selv at jeg skadet meg selv for å slippe å tenke. Til slutt gikk det for langt..

Hadde jeg ikke hatt folk rundt meg som så meg, hadde jeg aldri tatt det første skrittet for å komme tilbake til livet. Den første jeg fortalte det til utenfor familien var helsesøsteren til Jonathan, hun ringte legen min og jeg ble sendt til psykiatriskavdeling. Der fikk jeg tømt meg helt og fikk oppfølging i nærheten av der vi bor. Antideprisive og terapi gjorde at jeg kom meg ut av den bobla jeg hadde levd i så lenge. I dag er jeg meg selv igjen, og trenger ikke lenger piller eller terapi for å være meg selv :)

I dag kunne jeg ikke hatt det bedre! Sakte men sikkert går den ene drømmen etter den andre i oppfyllelse :) Barn, bryllup, hus og jobb :) Jeg må innrømme at jeg setter mye mer pris på de små tingene i livet nå enn jeg gjorde før. Ja, jeg kan deppe innimellom (det gjør jo alle), men jeg har en grense. Depresjon er ikke noe som ligger foran meg, men bak meg og der skal det ligge :)

Å være deprimert er ikke synomymt med å være svak.

- K

Én kommentar

Marlene

25.11.2011 kl.12:21

Uff, kjenner meg så godt igjen.. Godt det er over og bak deg:)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits