Denne dagen har vært tyngre enn jeg trodde..

Tredje juledag skjedde det noe helt forferdelig - onkelen til bestevenninnen min tok livet sitt, bare 40 år gammel.

Da jeg fikk beskjeden trodde jeg ikke på det et sekund. Det var nok mange som følte den samme vantroen da de fikk den bekjeden. Åge var en snill og ansvarlig mann, sønn, bror, onkel og ikke minst pappa. som hadde en kjærlig familie rundt seg og mange venner som var glade i han :) Som jeg både har hørt og sett var en kjempe flink pappa som gjorde alt for barna sine :) Heldigvis sitter de som kjente Åge igjen med kun gode minner :) Det kommer til å bli en vanskelig tid fremover, kanskje til og med år med tårer. Med tiden vil sorgen slippe mer og mer, og de gode minnene vil være det man sitter igjen med :)

Denne dagen har vært tyngre enn jeg trodde. Det knuser meg å se at min nærmeste venninne og familien hennes er nødt til å oppleve noe så utrolig forferdelig. Talen til broren (pappan til venninnen min) var så vakker og ekte, akkurat som resten av begravelsen var :) Det var ikke vanskelig å se hvor mye Åge betydde for familien og vennene hans - det var en utrolig nydelig og verdig begravelse.

Jeg vet at Åge har funnet den freden inni seg som han så sterkt ønsket. Han vil med all sikkerthet bli husket for alltid, og sjelen hans vil bli holdt i live gjennom barna sine og de som er glad i han :)

 

Beskjed til deg vennen - dette vet du, men  jeg er utrolig glad i deg og du skal vite at jeg lover å være der for deg.

<3

- K

4 kommentarer

Linn Kristell

11.01.2011 kl.19:23

Tusen takk vennen<3 for noen fine ord. Utrolig glad i deg og jenta mi! Takk for at du er der, det setter jeg veldig stor pris på<3

Hedda

11.01.2011 kl.19:27

Utrolig trist. Fikk massiv gåsehud av å lese de fine orda dine, Karoline.

skypus

11.01.2011 kl.22:16

uff, dette er så innmari trist! sitter her med gåsehud og tårer i øynene nå, kan ikke forestille meg hvor tungt dette må være, men det er flott å høre at han fikk en vakker begravelse :)

Silje Revaa Tafjord

11.01.2011 kl.23:55

Kjempe fint inlegg Karoline! Jeg kjente Åge selv, han var en venn av pappan min, og vi synes alle dette var kjempe trist..

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits