Man må gi slipp, for å kunne slippe inn noe nytt :)

Det er kjempe lenge siden jeg har skrevet, og jeg har kjempe dårlig samvittighet for det. Det er mange innlegg som ikke er blitt publisert, fordi noe ikke har fungert på blogg.no. Jeg har bare tenkt at det har vært "skjebnen", kanskje det ikke er meningen at jeg skal skrive noe mer har jeg tenkt.

Det har vært jul og nyttår, og mye har skjedd siden sist jeg skrev her. Vi har selvfølgelig hatt en kjempe fin jul, men det har vært mye stress før det endelig ble julaften. London turen jeg var på før jul ble mer kaos enn kos, og dagene etter var fylt med ples. I år skal vi være mye klokere enn vi var i fjor, julepresanger skal kjøpes i god tid før jul!

Ellers har jeg fått ei kjempe go ny venninne som heter Henriette, som er helt herlig :) Vi har brukt mye tid på hverandre både i jula og tiden etter :) Å få nye venner for meg har ikke alltid vært så enkelt, men ved å ha henne som venn har gjort at jeg faktisk har fått muligheten til å legge vonde perioder bak meg, og "move on" :)

Det største som har skjedd i livet mitt er at jeg har sagt opp :D Jeg sier ikke at det å jobbe i butikk er helt forferdelig, men jeg har kommet til et punkt der jeg måtte komme meg videre :) Det er en lettelse å vite at nå har jeg endelig muligheten til å jobbe med det jeg mest sannsynelig kommer til å utdanne meg innen :) Hva det blir er sånn halvveis usikkert, men jeg vet jeg vil jobbe med mennesker :)

Jeg håper jeg fortsatt har lesererene mine, selvom jeg ikke har vært så flink til å oppdatere. Hvis dere er bloggere selv, vet dere vel at man trenger noen pauser innimellom ;)

Jeg vil gjerne lese om hva som er nytt i deres liv ;)

Har dere hatt en fin jul og et godt nyttår?

Ha en fortsatt fin kveld dere <3

Klem Karoline :)

2 kommentarer

Hedda

11.01.2011 kl.19:23

Gratulerer med oppsigelse:) Tipper det letta en del for deg..

Henriette

11.01.2011 kl.21:18

Du er nydelig Karoline! Dette er bare starten på en fantastisk vennskap! <3 ps ring meg!!:D

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits