Små gleder er alt som skal til :) Det er lørdag!


Det er ikke stort som skal til for å glede meg for tiden :) Selvom jeg sto opp klokka altfor tidlig i dag, var det koselig å vite at jeg skal ha hele dagen sammen med vår lille Jonathan :) Etter noen lange uker med seinvakter og lite familieliv er det deilig å vite at jeg har fri til tirsdagen, før det selvfølgelig er på`n igjen ;)

I dag har vi faktisk litt planer for dagen :)
For det første har jeg tenkt til å rydde og vaske litt, så vi kan holde leiligheten litt ved like :) Så har vi en del familiebesøk på på planen både på min og Nikolai sin side :) Det er lenge siden vi har vært sammen med noen (ikke venner, ikke familie) på lenge! Hos besteforeldrene til Jonathan er kusinene hans Lotte og Pernille på besøk, så det blir nok mye sprell og kos der etterpå <3 Kameraet blir med oss på tur, så det blir nok noen bilder til bloggen seinere !

Kunne jeg fått to ønsker oppfylt i dag var det å dra på loppis og kino <3 Hakke peil på om det er no loppis i dag, heller ikke hva slags filmer det går på kino, men det er ihvertfall mitt lørdagsønske :) VI får se!

Hva er deres planer for lørdagen?

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen ;)

- K

3 kommentarer

Ann Emmely Louise

11.09.2010 kl.10:31

så søt header :D

Marlene

11.09.2010 kl.16:07

Akkurat kommet hjem fra jobb. Dødssliten! Nå har jeg besøk av Julie. Hva som skjer senere i dag, vet jeg ikke enda. Får se på helsa, hehe ;P Det beste i livet er å kunne glede seg over de små tingene som gjør hverdagen enklere :) Stå på. Ha en fin langhelg.

Renate

12.09.2010 kl.18:53

Naaaaw!! Deilig med helg ja, hørte det hadde vært så koselig besøk hos besteforeldrene! Og jentene som hadde det SÅ moro med Jonathan!! :) Kjempehyggelig, håper vi kan få til en lekedate eller to i høst også... Klem

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits