Fjortisfylla


Frokost :) Costume, sjokolademelk og vitaminer

Gjesp! Jeg er så sliten fra i går. Det var lørdag på ICA Maxi, og alle skulle hande til krigen. Det virket ihvertfall sånn ;) Utrolig hvor mye fisk man egentlig trenger bare vi setter ned prisene våre litt.

Etter å ta ventet på bussen en time etter jobb, ble jeg hentet av min svigermor, fordi Nikolai var så redd. Søtt! Dødsslitne som vi var skulle vi ut å drikke med våre jevnaldrene:) Med det i bakhodet at vi ikke har drukket på nesten to månder, var vi vel egentlig ganske forberdt på å bli fjortisfull. Rett før vi la oss i går kveld, så jeg og samboeren min på hverandre, og vi visste begge hva vi tenkte på. JEG SKAL ALDRI DRIKKE IGJEN!

I dag er det søndag, og UTROLIG FINT VÆR :) Høsten er ikke akkurat min favorittid, så jeg sier ikke nei til litt sol :) Jonathan har vært på overnattingsbesøk hos mamman og pappan min, og sikre skilder fortalte at det lille gullet vårt var rask og klar klokka seks til morrans i dag :) Akkurat i dag var det deilig å tenke at det ikke var oss :)

Nå skal jeg bare fortsette å kose meg på morran :)

Ha en fortsatt fin søndagsmorgen dere :)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits