Vi har en 1åring i barnehagen vi :)


Dette ansiktet møter vi hver gang vi henter Jonathan :)
Skitten, men smilende :)

Det er mange som mener barn har det best hjemme sammen med en hjemmeværende mamma eller pappa, men jeg synes både foreldrene og barnet har det best med å ha barnet eller barna i barnehagen noen dager i løpet av uken :) Mine grunner holder jeg for meg selv. Hva synes dere om barnehagen ? Bra eller dårlig?

Jonathan har snart gått i barnehagen en hel månde :D Vi ser bare positive ting ved at han går i barnehagen! Han utvikler seg så utrolig fort om dagen, vi her hjemme blir helt sjokkert. Jonathan er veldig forsiktig av seg og tørr ikke å gjøre masse stunt hvis han ikke må, men bare på den siste månden virker det som om han har fått litt extra mot :)

Helt fra første stund har Jonathan vært veldig gla i mennesker :) Han dømmer ikke, han gråter ikke om han ser deg, han bare smiler :) Kun fordi du er den du er :) En av de mest positive tingene med barnehagen er alle menneskene Jonathan har rundt seg hver dag, store som små :)


... og veldig sliten :)

Ha en fortsatt fin dag dere <3

- K

3 kommentarer

skypus

30.08.2010 kl.17:47

jeg syns det er kjempepositivt å ha barn i barnehagen! da får de utviklet seg sosialt, lekt mye og litt mer vandt til å ikke baare være hjemme med mamma eller pappa :) dessuten kan de færreste være hjemme sammen med barna sine når de tipper over 1 år, så jeg ser i grunn ikke noe negativt med barnehager. (og jeg ville nok fått bank av en viss barnehage-kjæreste om jeg hadde vært negativ, hihi)

Linn Kristell

30.08.2010 kl.21:42

åh, hvor skal jeg begynne?!:P vel siden jeg jobber i barnehage selv så har jeg jo bare positivt å si;b vel for det første, hvis jonathan er skitten når han kommer hjem fra barnehagen betyr det at han har lekt og hatt det gøy:D Jeg synes alle barn burde gå i barnehage nettopp fordi: barnet kommer i kontakt med andre barn og lærer seg sosial kompetanse som man kanskje ikke hadde fått like mye av hjemme. Blir trygg på andre barn og voksne( selv om det aldri har vært noe problem for Jonathan da:D), barn har utvikler seg gjerne fortere i barnehagen fordi de ser andre barn gå,løpe, snakke, spise selv, gå på do etc.. og så lærer de seg til at det er ikke kun dem i denne lille verden, de kan ikke alltid få all oppmerksomhet alltid, som man naturligvis gjør hjemme (og sånn skal det jo være). Så barna mine skal i barnehage absolutt:D Ser jo ut som Jonathan har det veldig bra i barnehagen;D

liz

31.08.2010 kl.00:18

enig, enig! barnehage er bra og sosialt :)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits