Hva ser du frem til denne høsten?


Klokka er snart halv ni, men jeg har allerede vært oppe siden halv seks... Blås i friheten, bæsjebleier, barnegråt, snørret, ansvaret... Ja, alt det er greit :) Hvis jeg måtte sagt en ulempe med å være småbarnsforeldre så er det å få lite søvn. Selvom vi har vært utrolig heldig med Jonathan (ingen kolikk, ingen lange våkenetter), er det fortsatt slitsomt å stå opp tidlig.

Nok klaging for i dag :)

I morgen begynner hverdagen for alle tre :) Jeg er tilbake i kassa på ICA, Nikolai begynner i ny jobb som assistentlærer (dødsspennende!) og Jonathan skal i barnehagen :) Det blir litt skummelt å gå tilbake til hverdagen, men jeg håper og tror at det som møter oss denne høsten blir en ny sjanse, en ny start og kanskje en ny mulighet. Det har skjedd mye vondt i det siste, men jeg håper at den lille familien min og jeg får mye å se frem til i løpet av dette halvåret :) Vi får se! Hva ser du frem til denne høsten?

Ha en fortsatt fin søndagsmorgen :)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits