Går det ann å være så trøtt?Heisann alle mine kjære blogglesere :D

Det er fredag i dag og jeg er drittrøtt.. det er dessverre ikke helt helg for meg ennå. Jeg skal på jobb om bare noen timer og kose seg glugg i hjel i kasse 9 tenker jeg ;) Det skal bli litt koselig å se hvem som er på jobb i dag da, jobber med mange koselige mennesker :) Noen andre som skal jobbe i dag?

Det blei aldri noe bilder av klærne jeg hadde fått fra H&M i går, så dere får få en liten smakebit på bildet over. Jeg prioriterte venninnene mine i går, noe jeg absolutt ikke angrer på :) Det blei selvfølgelig mest skravling, hva annet gjør vi jenter ?

Dere får ha en kjempe fin dag i dag :)
Sola skinner, hva mer kan vi be om?


- K

4 kommentarer

TONJE

28.05.2010 kl.10:02

Ha en superduper dag du også :) // hehe, jeg vet ikke hva som har skjedd med bloggen min jeg, men veldig kjekt at du liker den!

Ellinor

28.05.2010 kl.14:30

SV: Romania er best :-) Tyrkia sin låt er ikke så verst heller.

Ha en fin dag!

Helenekleiveland

28.05.2010 kl.15:47

Ha en fin dag på jobb!:) Jeg er bare hjemme jeg. Det regner også, så ikke så spennende! :/

Marlene

28.05.2010 kl.20:24

Legg ut bilder fra H&M pakken :D

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits