Hodet fullt av ballonger, har du en knappenål?


Har du noen gang følt at du har så mange ballonger i luften som du aldri får tatt ned?
Du skulle gjort så mye, men har enten ork eller motivasjon?


Takk, sånn har jeg det nå! Det har vært en slitsom uke på Riksen, og det er bare deilig å være hjemme. Jonathan er ikke seg selv for tiden, noe som er litt vanskelig å takle. Skulle gjerne vært foruten noe ganespalte i det hele tatt.

Jeg skal være mamma, kjæreste, datter, venninne, barnebarn, svigerdatter, elev og medarbeider...
Hvor blei tiden av?

Føler ikke jeg har tid til noe av det.. Vi har heldagsprøve på fredag, så det blir mye lesing på meg denne uka, og jeg hater pugging. HATER DET. Leiligheten skulle vært vasket, tøy skulle vært vasket, terrassen skulle vært ryddet, stoler skulle vært pusset, oppvask skulle vært tatt. Papirer skulle vært levert, legetimer, tannlegetimer. Jobb.

Dagens klageinnlegg ;)

- K

3 kommentarer

livekarine

18.04.2010 kl.22:08

Jeg skjønner at du blir sliten. Er kjedelig å aldri føle at man rekker det man skal og at alt blir gjort hallveis.. det verste er ikke ha motivasjon! Men nå går det mot lysere tider :) Sola hjelper på mye altså! :)

Marlene

19.04.2010 kl.10:59

Ser den! Føler akkurat det samme.. Og når jeg endelig får sprukket en ballong, så vips så kom det en ny en gitt! Jippi.. Evigheten.. Masse lykke til på matteprøven!

The New Yorker - Inspirasjon

19.04.2010 kl.19:26

Klageinnlegg er flotters! :) Man trenger å få det ut noen ganger.. :)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits