Frokost hjemme i dag...

Ja, vi er hjemme fra Oslo, igjen... Operasjonen til Jonathan er ikke før Mandag, så vi måtte komme tilbake i morgen. Lord for noe styr asså.. Nå sitter jeg ihvertfall å spiser litt frokost i sofaen vår:) Planene er lagt, så nå venter vi bare på at pappa Nikolai skal stå opp :)


Knekkebrød og godt pålegg :)

I dag skal vi prøve å nyte det deilige været med Jonathan, ta det med ro og kose oss med sønnen vår :) Jonathan aka Matmomsen skal bli skikkelig  vartet opp med masse go mat og lekeplassbesøk :) Vi får gjøre det beste ut denne dagen!


Litt snørrette, men like søt fordet <3

PS: Kanskje jeg trekker en vinner av skjønnhetstipskonkurransen i kveld ;)
Utrolig mange bra tips dere har kommet med !

Ha en fortsatt fin morgen :)

- K

Én kommentar

Marlene

10.04.2010 kl.18:50

Åh, tiltak! Stakkars dere, frem og tilbake til Oslo for ingenting... Kjente jeg ble litt sliten og oppgitt på deres vegne her nå :p Uff, jaja! Da gjenstår det å ønske dere lykke til på mandag :)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits