Starten på en velfortjent vinterferie :)

Fra og med i dag har jeg vinterfeire <3
Det skal bli en deilig uke sammen med den lille familien min:)
Kanskje en Ikeatur og kanskje en liten Sverigetur?
Blir nok litt planleggig utover dagen ;)

Har dere noen planer for vinterferien?
Etter en halvtimes overtaling fikk jeg Nikolai opp av sengen :) Jeg snekret sammen en lett frokost for alle tre, sånn at vi rakk å spise den sammen før Nikolai skulle på skolen :) Jeg tror humøret utover dagen har mye med hvordan du startet dagen din, og en rolig familiefrokost kan hjelper mye :)

Det snør vannrett ute akkurat nå, så jeg og Jonathan må sette akeplanene på is en time eller to :) Vi skal ake opp til mamma og pappa etterpå, men det blir for kaldt for lillegutt i 10 kuldegrader.

Hva er deres planer utover dagen?
Noen andre som våger seg ut i det kalde vinterværet i dag da?

Ha en kjempefin dag <3

2 kommentarer

skypus

19.02.2010 kl.14:00

jeg har ikke vinterferie :( bah. her er det heldigvis ikke så veldig vintervær, snør i det minste ikke. i dag er planen å dra på kine med kjæresten :) det blir fiiint.

Marlene

19.02.2010 kl.17:17

VINTERTERIE :D Tror ikke Nikolai var på skolen, har ikke sett han siden mandag tror jeg :/ Passe på skulkinga hans:P haha. *sladre* Ha en kjempe fin ferie:D

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits