"chill" Lørdag :D

Det er endelig lørdag, og jeg skal ikke annet enn å slappe av i kveld! Jeg skal "chillen" som bare det, sånn som lillebroren min sier ;) Vi har pakket sammen og pakket ut nå i flere dager, ikke minst har vi bært flyttelasset opp tre etasjer... PUH PUH PUUUUUUUUUUUUUUUH!


sitter forsatt med ICAuniformen og småleser i VakreHjem <3

Jonathan blei et år i går, og vi har nesten ikke sett han på flere dager, så i morgen skal det bli deilig og være en familie igjen:) Trekløveren min <3 Det skal også bli utrolig koselig å dra i bursdagen til kusinene hans i morgen :)


 Mor og sønn <3

Selvom jeg er dritsliten etter både flytting og jobb, så elsker jeg å flytte:D Det er lissom som om man får en sjanse til, så man kan begynne på nytt:) Kaste ut all dritten og ta med seg det som er bra :) Noen som kjenner seg igjen i det?

Jeg skulle gjerne tatt noen bildet til dere, men jeg nå finner jeg ikke minnebrikken min lenger............. Noen ganger.... noen får ganger, sånn som nå, blir jeg litt sur på meg selv! Jeg er et forferdelig surrehue asså.. lord! Bildene fra leiligheten kommer nok om ikke mange dagene ;)

Sist men ikke minst, les denne artikkelen. Utrolig trist historie, en historie om begravelsen til en mann der ingen kom.

Nikolai koser seg på russeball, mens jeg får to utrolige mennesker på besøk :) Nemmelig Charlotte og Kim Henning <3 Vi skal ta oss et par drinker og kose oss :DLa oss slenge ut et nydelig bilde av oss tre <3

Denne hører jeg på nå :Peace out !

5 kommentarer

nadja

30.01.2010 kl.21:54

Så søt blogg! Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, lyst til å kommentere? :-]

Mina Emilie ♥

30.01.2010 kl.22:14

Fin blogg : ))

Astrid

30.01.2010 kl.22:15

Chillet idag jeg også ;)

Casandra'

30.01.2010 kl.22:18

Chille dag på meg å! ha en kjempe koselig lørdag kveld! :D

skypus

30.01.2010 kl.22:20

åh, den artikkelen er så grusomt trist :( fikk helt vondt i hele kroppen da jeg leste den for et par dager siden.

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits