Natti natt alle sammen:)

Dagen i dag har vært kjempe fin:) Etter frokosten dro vi til mamma og pappa får å spise middag:D Ja, middag rett etter froksten, tror pappa blei lit snurt fordi vi var så lite sultne på svinestek :S Mormor og bestefar kom inn for kaffe og sjokoladepudding, så det var veldig koselig med familie-søndag:D

Etter vi kom hjem la jeg Jonathan, mens Nikolai ryddet opp etter oss:) Siden broren til Nikolai skulle dra hjem i dag tok Nikolai turen inn til byen for å si hade, mens jeg begynte på puggingen min:) Etter å ha tatt teoriprøven for ørtende gang på nettet, og fått 8 feil alle gangene, fant jeg ut at nå fikk ejg begynne igjen i morra:)Nå skal jeg snart legge meg:) Men først skal jeg hoppe i sofaen å kose meg med en episode av Top Model sesong 13 og litt frukt:)

I morgen begynner jeg å trene igjen:D Oh, jeg gleder meg:D

Sov godt alle sammen:) Blogges i morgen:)

5 kommentarer

Marlene

04.10.2009 kl.23:06

Sov godt:)

Hilde

05.10.2009 kl.00:13

Sov godt :)

LINDA JOHNSEN

05.10.2009 kl.08:10

i morgen skal jeg også trene =)

Monique

05.10.2009 kl.08:53

Ja, et godt objektiv kan gjøre mye med bildene, men det er også andre ting som spiller inn - innstillinger på kameraet, lys, bildekomposisjon osv. Å ta bilder begynte som en liten fritidssyssel, men nå er jeg bare helt hekta!

Ha en flott dag!

Monique

05.10.2009 kl.09:28

Ja, det vil jeg absolutt anbefale deg til å gjøre.

Headerbildene feks er tatt med et helt standard objektiv til nikon - der har innstillingene og komposisjonen alt å si. Det hjelper ikke bare å peke kameraet på det du vil ta bilder av - det er mange forberedelser du må gjøre på forhånd, slik som å vurdere lysforholdene, ISO instilinger, lukkertid, blenderåpning, hvitbalanse - for ikke å snakke om komposisjonen. Så ja, jeg anbefaler deg absolutt å utforske kameraet litt mer - du får så mye mer ut av det enn om du bare bruker autofunksjonen!

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits