Yes, jeg fikk rollen! Men hva skal jeg gjøre med den?

Jeg er litt forvirret for tiden.. Eller nå lyver jeg, det har jeg vært lenge.. Jeg skal være ærlig med dere. Hvem er jeg nå? For over et år siden fikk jeg plutselig en helt ny rolle. Det var ikke "søte Karoline", "kunstneriske Karoline", spesielt ikke "sexy Karoline" og lista blir bare lengre.. Da jeg var gravid hadde jeg ihvertfall en klar rolle, jeg var GRAVID! Alle har forståelse for at du er gravid, du har plutselig en unnskyldning for alt! Under graviditeten min orket jeg minimalt og det var greit å sitte hjemme sammen med Nikolai:) Plutselig ble vi foreldre! Den første tiden med Jonathan var kjempe fin, jeg er MAMMA lissom. Det ble min identitet.

Nå har det gått 6 månder og jeg sitter faktisk å tenker "Hvem er jeg?". Jeg er ikke den gamle Karoline lenger. Karoline har kommet i en ny verson, vet ikke om den er bedre eller dårligere enn den gamle, men den er ny. Det er eneste er at jeg er så usikker på hva min rolle er nå. Jeg er mamma, kjæreste, samboer, datter, barnebarn og venninne (m.m), men i bunn og grunn "Hvem er jeg?". Hvordan er det mulig å switch-e mellom alle disse rollene på en gang?

Vet dere hvem dere er? Eller har dere også vært usikre en gang?

5 kommentarer

skypus

16.07.2009 kl.00:04

jeg har ingen verdens anelse om hvem jeg er! har aldri visst det, og vet det i hvert fall ikke nå. men jeg er kanskje fem prosent tryggere på hvem er er nå, enn for et år siden, så det går jo tydeligvis riktig vei :)

KAROLINE MED K<3

16.07.2009 kl.00:14

Føles som om alle bare forventer så mye av meg.. Skulle bare ønske jeg kunne kombinert mer, i stedet for å bare bruke èn rolle der jeg er lissom. Venninne, mamma osv. Høres sikkert helt teit ut men..Bra noen andre også føler det sånn en gang i blandt;)

Emmieverlasting

16.07.2009 kl.00:54

sv: He he, jeg også!:o)

LINDA i FLORIDA <3

16.07.2009 kl.01:18

hehe, har du ikke kjørt opp du heller? jeg føler meg skikkelig treg.men sparer mye penger ved å kjøre opp her da:P hehehe

KAROLINE MED K<3

16.07.2009 kl.09:29

Er det mye billigere med lappen i USA?

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits