Det å få en liten en i hus, bare kos og lykke?

Da vi bestemte oss for å beholde Joanthan som lå inni magen min, tenkte jeg mange rosenrøde tanker. Dette skulle bli helt fantastisk og nå skulle endelig livet mitt bli HELT. Etter som magen vokste ble jeg til min store fortvilelse bare mer og mer deprimert. Vennene mine var ute å drakk og dro på hoppepå- turer, mens jeg og Nikolai satt hjemme i leiligheten vår å så på tv, fordi jeg ikke orket noe. Jeg var sikker på at når jeg ble gravid skulle dette være den lykkeligste tiden i mitt liv, og jeg ville bare gå rundt å vise magen min til alle! Men sånn ble det ikke.. Det var godt å ha andre rundt meg som var helt fantastiske og som dro meg ofte opp av søla. Den siste tiden før Jonathan kom var verst. Att og fram, inn og ut av sykehuset! Jeg blei til slutt helt sprø, men etter mye om og men kom det lille gullet vårt<3 Han var noe av det peneste jeg noe gang hadde sett, og morsfølelsen kom som en bombe! DER var jeg mamma! Selvom jeg var utrolig lykkelig, kunne jeg ikke legge fra meg den følelsen av redsel. Han kommer til å dø tenkte jeg ofte den første tiden. Og fortsatt etter 5 månder sitter den følelsen der. I mitt hode er det helt greit at alle andre er deprimerte, men at jeg er deprimert er ikke greit! Jeg er lissom hun som skal hjelpe andre ut av den følelsen, ikke hun som må søke hjelp av andre. Off, jeg føler det er litt nedelag at jeg ikke kommer meg ut av dette. Det hjelper å flykte en gang i blandt, men det er jo ikke sånn det skal være..

Er det noen andre som har følt det sånn etter at de fikk barn?

3 kommentarer

Eline

03.07.2009 kl.17:33

Kjempe fin blogg! ;) Ha forrsatt en veldig fin sommer da :)Ta deg en tur innom bloggen min? ;*

Karoline

04.07.2009 kl.02:03

Tusen takk Eline! KOselig å se at noen leser bloggen min

MaikenJosefine

05.08.2009 kl.21:07

Den følelsen tror jeg de fleste mødre har, unge som eldre. Det at man blir sittende i leiligheten, demprimert fordi man ikke orker å dra ut er nok naturlig med tanke på alderen. Alle på din/min alder er jo ute hver helg, og fester og lever livet. Mens vi har gjort det valget å være inne og leve livet med en nydelig sønn. Jeg var selv utrolig demprimert i slutten av svangerskapet. Men alt endret seg når mit lille gull, Noah kom til verden. :-)

Skriv en ny kommentar

KAROLINE MED K<3

KAROLINE MED K<3

23, Nøtterøy

Jeg og samboeren min fikk en liten sønn i januar 2009, og livene våre har blitt snudd opp ned :) Vi gifter oss juni 2012, noe dere helt sikkert kommer til å lese om :) Dette er en blogg om det å være mamma, hverdagen vår og mine intreresser:) Hvis dere vil spørre meg anonymt, kan dere bare sende en mail på : karro1988@gmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin
Find me on Polyvore
Norske bloggerBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits